Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.54 g
- Koolhydraten
- 5.24 g
- Vetten
- 15.67 g
- Vezels
- 1.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa a la pimienta
20 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 godz. 50 min
Salsa cóctel
5 min
Vichyssoise
2h 20 min
Gazpacho
10 Min
Alcachofas a la crema con crujiente de beicon
1 Std.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Bacalao con salsa de roquefort
25 Min
Salsa de queso azul
10 Min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min