Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cebolla en cuartos
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 500 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en tiras
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de harina de trigo
- 200 g de caldo de pollo
- 100 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 24 placas de canelones
Salsa bechamel
- 50 g de mantequilla
- 50 g de harina de trigo
- 750 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2813 kJ / 673 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1j 10 menit
Canelones
13h 30min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 godz. 20 min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1j
Allipebre de rape
45 Min
Albóndigas de sepia y jamón
1j
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1j
Cazuelitas de pilotetes de San Esteban
1j 10 menit