Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de almendra cruda sin piel
- agua para hidratar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 600 g de pulpa de melón
- 1 diente de ajo (sin germen)
- 20 g de vinagre de vino blanco
- 50 g de miga de pan blanco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 40 - 50 g de jamón serrano en lonchas
- 10 g de crema de balsámico
- 20 g de brotes germinados
- 10 - 20 g de almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 433.9 mg
Alternatieve recepten
Ajoblanco
5min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho
10min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Crema fría de albahaca y piñones
5min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Gazpacho de remolacha
10min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Crema de aguacate y coco
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Salmorejo
10min