Compatibele versies
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 12 lonchas de beicon ahumado en lonchas
- 500 g de carne picada de pavo
- 50 g de foie mi-cuit de pato
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 huevos
- 40 g de nueces peladas
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso troceadas
- 700 g de agua
Compota de manzana
- 400 g de manzanas reineta (peladas, descorazonadas y en cuartos)
- 20 g de agua
- 10 g de zumo de lima
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2068 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 40.4 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 Min
Rulos de salmón
1h 35min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2 Std. 35 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1 Std.
Minipastel de pescado y marisco
40min
Pechuga de pavo rellena
45min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Rollo de carne de ternera con frutos secos
3h
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15min
Pastel de salmón
2h 20min