Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recipiente Varoma
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 250 g de agua para el vapor
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
-
50
g de brandy
of 50 g de coñac - 300 g de leche
- 150 g de nata (30-40% de grasa)
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 60 g de harina
- 18 volovanes (Ø 6-7 cm)
- 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 1 cucharadita colmada de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1854 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 371.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Crujientes de marisco
20min
Rape con salsa de carabineros
50min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min