Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recipiente Varoma
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 250 g de agua para el vapor
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
-
50
g de brandy
of 50 g de coñac - 300 g de leche
- 150 g de nata (30-40% de grasa)
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 60 g de harina
- 18 volovanes (Ø 6-7 cm)
- 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 1 cucharadita colmada de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1854 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 371.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Rape con salsa de carabineros
50 dk
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 min
Canelones de confit de pato
1h
Royal de foie con caramelo
1h 50min
Rape en salsa americana
1h
Chipirones encebollados (Maganos)
40 min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Crema de calabaza y langostinos
45 dk
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 dk
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 dk