Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 727 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 260.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
1h 15 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Arrollado de salmón en aguacate
40min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10 min
Terrina de verano
24h 20min
Pudin de brioche con pera y crumble de nuez
4h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1h
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min