Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 727 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 260.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de queso cremoso
5h 50 min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Pudin de pescado con aguacate
2h
Delicia de jijona con corazón de mango
13 godz. 10 min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2 godz. 35 min
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Tarta de naranja confitada
2h 30min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2 godz. 50 min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1 Std. 15 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min