Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 5 dientes de ajo
- 4 alcachofas frescas
-
½
limón
of 3 - 4 ramitas de perejil fresco - 1000 g de almejas frescas
- 2 - 3 cucharadas de sal marina
- 100 g de vino blanco
- 250 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de maicena
- 3 - 4 cucharadas de agua
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco picado
Montaje
- 4 pellizcos de sal en escamas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 2009 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 Std.
Saquitos crujientes de rabo de ternera
4 Std.
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40min
Tartar de bacalao y sandia
40min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 Min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Flores de alcachofa
2h
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20 Min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10 min