Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 3 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 chalota
- 1 ramita de estragón fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao fresco sin piel ni espinas (100-150 g c/u)
- 2 cucharadas de nata
- 2000 g de agua
- 800 g de patatas harinosas en trozos de 3 cm
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1472 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 717.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 godz. 30 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20min
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2h 40min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 godz.
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h