Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Solomillo Wellington
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 solomillo de cerdo salpimentado (aprox. 500 g)
- 80 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 masa de hojaldre rectangular (aprox. 25 cm x 40 cm)
- 2 cucharadas de pan rallado
- 12 lonchas de beicon
- 1 huevo batido
Salsa de cava
- 80 g de cebolla en trozos
- 10 g de mantequilla
- 150 g de cava
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4332 kJ / 1035 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 74.9 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1533.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Rollo de pechuga de pollo con chimichurri
1h
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 godz. 45 min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2h
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55 Min
Merluza con costra de hierbas
30min
Rodaballo al cava con arroz basmati
40min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40min
Volovanes con marisco y rape
1h 10min