Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
- 250 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 peras maduras (medianas)
- 4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
- mantequilla
- 12 placas de canelones
Salsa
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 2 naranjas
- 1 limón
- 10 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 201.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Vieiras con dos salsas
45min
Sopa fría cocktail
2u. 5min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Tartar de bacalao y sandia
40min
Rollitos de pepino rellenos de tartar de salmón con maíz dulce
20min
Margarita mediterránea
10min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 Std.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3u. 15min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min