Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de chalota en mitades
- 30 g de mantequilla
- 50 g de azúcar moreno
- 15 g de crema de balsámico
- 200 g de setas frescas variadas, en trozos
- 15 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 30x40 cm)
- 100 g de queso gorgonzola
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2324 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 23.9 g
- Natrium
- 742.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 min
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3h 35min
Crujientes de queso brie con arándanos
50 min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1h
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9h 30min
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
55 Min
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min