Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de cebolla roja en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 manzanas Golden peladas en dados de 1,5 cm
- 25 g de piñones crudos
- ¼ de cucharadita de canela molida
- 300 g de morcilla de cebolla sin piel en trozos
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
- 90 g de manteca de cerdo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1877 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 437.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de queso estilo "La Viña"
2sa
Pimientos del piquillo rellenos
15min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Hojaldre de setas y beicon
1sa
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1sa 45 dk
Coca de puerros y beicon
1 godz. 50 min
Empanada de langostinos, queso crema y cebolla confitada
1h 40min
Pudin de bonito y piquillos
5h 10min
Empanada de setas al cabrales
4 Std.
Costrada griega
50 min
Empanada de dátiles y beicon
1sa
Níscalos guisados
30 min