![Rollo de bonito Rollo de bonito](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6dae70ae-a25e-4e3a-8d2a-4a889c4e24a0/Derivates/17c55119-37e6-42b6-a9cb-d2e2173b79c4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rollo de bonito
- 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 120 g de pimientos del piquillo (escurridos)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 1000 g de bonito fresco en trozos de 2-3 cm
- 40 g de pan rallado
- 2 huevos
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de tomate y pimientos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 130 g de pimientos del piquillo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1978 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1043.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vieiras "Rias baixas"
1 godz. 10 min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Crema de andaricas
50 min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Caldo gallego de grelos
4h 10 min
Vinagreta de pimientos
5 min
Pastel de cabracho
2h 50 min
Casadielles
3h
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min
Albóndigas de bonito
45 min
Empanada de sardinas
1 Std. 15 Min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 min