Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rollo de bonito
- 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 120 g de pimientos del piquillo (escurridos)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 1000 g de bonito fresco en trozos de 2-3 cm
- 40 g de pan rallado
- 2 huevos
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de tomate y pimientos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 130 g de pimientos del piquillo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1978 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1043.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Crema de andaricas
50min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Bonito a la riojana
50min
Bombones de oricios
4h 20min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Casadielles
3h
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Pastel de cabracho
2h 50min
Albóndigas de bonito
45 Min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min