Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de piquillos
- 1 diente de ajo
- 70 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de nata
- 100 g de pimientos del piquillo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Cocochas y rúcula en tempura
- 120 g de harina
- 35 g de maicena
- 12 cocochas de bacalao frescas o ya desaladas (aprox. 400 g)
- 12 - 18 hojas de rúcula
- 300 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo (para el baño María)
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1909.2 kJ / 456.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1 Std.
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1 godz. 35 min
Croquetas de gambas
9h 10min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1h 20min
Crema de marisco
40 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 godz. 40 min
Tigres
1 Std.
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 Min
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Croquetas de otoño con boletus
2 godz. 45 min