Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 2 huevos
- 500 g de aceite para freír
- 100 g de miel de caña (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1127 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 19.82 g
- Koolhydraten
- 33.27 g
- Vetten
- 6.38 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Pestiños andaluces
1h
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Gazpachuelo
35 Min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Mero en amarillo
45min
Poleá
15min
Bacalao dorado
25 min
Cachuela extremeña
4h 20min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Salmorejo
10 min