Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 centollos cocidos (aprox. 1 kg)
- 120 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 puerros (parte blanca) en rodajas de 2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de tomate pelado y troceado
- 80 g de brandy
- 60 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharada de pan rallado (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 20 g de mantequilla en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 933.8 kJ / 223.4 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 550.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigres
1 Std.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min
Rape en salsa americana
1 Std.
Pastel de cabracho
2h 50min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Croquetas negras de chipirones
9h 45min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min