Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 centollos cocidos (aprox. 1 kg)
- 120 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 puerros (parte blanca) en rodajas de 2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de tomate pelado y troceado
- 80 g de brandy
- 60 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharada de pan rallado (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 20 g de mantequilla en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 933.8 kJ / 223.4 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 550.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Rape en salsa americana
1h
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Sopa de pescado donostiarra
1h
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Calamares en su tinta
1h 5min
Tigres
1h