Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 centollos cocidos (aprox. 1 kg)
- 120 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 puerros (parte blanca) en rodajas de 2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de tomate pelado y troceado
- 80 g de brandy
- 60 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharada de pan rallado (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 20 g de mantequilla en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 933.8 kJ / 223.4 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 550.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Pastel de cabracho
2h 50min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 Std. 40 Min
Tigres
1 godz.
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min