Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 - 1300 g de rabo de ternera en trozos
- 200 g de zanahoria en rodajas (1-2 cm)
- 100 g de puerro en rodajas (1-2 cm)
- 200 g de cebolla en octavos
- 750 g de vino tinto
- 10 - 12 dientes de ajo pelados
- 2 hojas de laurel secas
- 10 granos de pimienta negra
- 3 clavos enteros
- 1 palo de canela
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1551 kJ / 37 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 23.9 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1u. 10min
Callos a la asturiana
1u. 20min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8 Std. 45 Min
Conejo con romesco y piñones
55 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Picantones con salsa de uvas
40min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1u. 10min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo en escabeche
48h 50min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.