Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 perdices limpias (sin cabeza, vísceras ni patas)
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 7 dientes de ajo
- ¼ de cucharadita de pimienta negra en grano
- 20 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre de jerez
- 50 g de brandy de Jerez
-
2
pastillas de caldo de pollo
of 4 cucharaditas de sal - ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de caramelo líquido
- ½ cucharadita de orégano seco
- 6 ramitas de tomillo fresco
- 6 ramitas de romero fresco
- 1600 g de agua
- 600 g de cebolla en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de tomate en cuartos
- 100 g de vino blanco
- 2 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2350 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 101.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Cochinillo asado con patatas panadera
2 Std. 30 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Callos a la asturiana
1 Std. 20 Min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Callos con garbanzos
45 Min
Pintada con salsa de chocolate
1h 35 phút
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min