Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 perdices limpias (sin cabeza, vísceras ni patas)
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 7 dientes de ajo
- ¼ de cucharadita de pimienta negra en grano
- 20 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre de jerez
- 50 g de brandy de Jerez
-
2
pastillas de caldo de pollo
of 4 cucharaditas de sal - ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de caramelo líquido
- ½ cucharadita de orégano seco
- 6 ramitas de tomillo fresco
- 6 ramitas de romero fresco
- 1600 g de agua
- 600 g de cebolla en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de tomate en cuartos
- 100 g de vino blanco
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2350 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 101.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo al ajillo con setas
40min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10 min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Presa ibérica con torta del Casar
30 Min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min
Codornices al limón
45min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Carrilleras de ternera estofadas
9h