Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 perdices limpias (sin cabeza, vísceras ni patas)
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 7 dientes de ajo
- ¼ de cucharadita de pimienta negra en grano
- 20 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre de jerez
- 50 g de brandy de Jerez
-
2
pastillas de caldo de pollo
of 4 cucharaditas de sal - ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de caramelo líquido
- ½ cucharadita de orégano seco
- 6 ramitas de tomillo fresco
- 6 ramitas de romero fresco
- 1600 g de agua
- 600 g de cebolla en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de tomate en cuartos
- 100 g de vino blanco
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2350 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 101.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Calamares a la americana
50 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Chipirones a la marinera
25 分钟
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Codornices al limón
45 Min
Conejo a la sidra
1 Std.
Guiso de pulpo
45 Min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min