Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1203 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 14.65 g
- Vetten
- 13.96 g
- Vezels
- 1.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Arroz con bogavante
1 Std.
Almejas a la marinera
30 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min