Buey de mar relleno a la provenzal
TM31 TM5 TM6

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

Buey de mar relleno

  • 500 g de agua
  • 1 buey de mar vivo (500-700 g)
  • 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
  • 2 gambones crudos enteros
  • 50 g de puerro en rodajas
  • 30 g de mantequilla
  • 30 g de harina

Provenzal

  • 1 ramita de perejil fresco
  • 10 g de pan
  • ½ diente de ajo

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1203 kJ / 287 kcal
Eiwitten
25.9 g
Koolhydraten
14.65 g
Vetten
13.96 g
Vezels
1.44 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten