Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aleta de ternera
- 2 manzanas Golden en cuartos (peladas y sin semillas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 150 g de cebolla en trozos
- 1000 - 1200 g de aleta de ternera (abierta en un filete y salpimentada)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de agua
Salsa de vino dulce
- 350 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de maicena
- 50 g de zumo de naranja
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa a la pimienta
20 Min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Solomillo Wellington
2h
Albóndigas en salsa de nata
50min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min