Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aleta de ternera
- 2 manzanas Golden en cuartos (peladas y sin semillas)
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 150 g de cebolla en trozos
- 1000 - 1200 g de aleta de ternera (abierta en un filete y salpimentada)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de agua
Salsa de vino dulce
- 350 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de maicena
- 50 g de zumo de naranja
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Atún en pimienta rosa y gambones con salsa de frutos rojos
1h
Canelón de jamón ibérico
6 godz.
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min