Compatibele versies
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1000 g de solomillo de cerdo (en medallones de 2 cm)
- 100 g de vino dulce moscatel
- 100 g de turrón de Jijona blando
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1830 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinta de lomo a la miel con pasas
25 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Cup tropical con cava
5 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Gambones gratinados
30 Min
Solomillo con sobrasada y miel
50 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min