Compatibele versies
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de mejillones frescos limpios limpios
-
500
g de almejas frescas
of 500 g de chirlas frescas - 10 - 12 ramitas de perejil fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de tomates cherry (cortados por la mitad)
- 1 pellizco de sal
- 700 g de agua
- 4 - 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 927 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 15.25 g
- Koolhydraten
- 16.43 g
- Vetten
- 10.55 g
- Vezels
- 1.27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1 Std.
Cigalas al ajillo
20 Min
Chirlas en salsa verde de cilantro
25 Min
Mejillones al vino
30 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Mejillones al limón
30 Min
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Mejillones al vapor con salsa picante
45min