Compatibele versies
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de mejillones frescos limpios limpios
-
500
g de almejas frescas
of 500 g de chirlas frescas - 10 - 12 ramitas de perejil fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de tomates cherry (cortados por la mitad)
- 1 pellizco de sal
- 700 g de agua
- 4 - 8 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 927 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 15.25 g
- Koolhydraten
- 16.43 g
- Vetten
- 10.55 g
- Vezels
- 1.27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paella de marisco
50 Min
Almejas a la marinera
30min
Mejillones al limón
30min
Berberechos en salsa verde
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones al vino
30min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1h
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min
Almejas a la sidra
15min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1h
Almejas con salsa de azafrán
30min