Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Calamares
- 800 g de calamar fresco (1-2 unidades)
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- ½ guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
Bao buns
- 200 g de leche
- 1 sobre de tinta de calamar
- 15 g de levadura prensada fresca
- 270 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 cucharadita de semillas de sésamo negro
- 500 g de agua
Montaje
- 150 g de mayonesa o alioli
- 10 g de lechuga romana (pequeñas)
- 50 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de pimiento amarillo en juliana
- Voeding
- per 4 unidades
- Calorieën
- 14285.9 kJ / 3414.4 kcal
- Eiwitten
- 173.1 g
- Koolhydraten
- 249.2 g
- Vetten
- 186.7 g
- Verzadigd vet
- 30.4 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 4024.7 mg
Alternatieve recepten
Panes al vapor (Bao buns)
30 Min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25 Min
Bao buns con gambones crujientes
1 godz.
Bao buns de coco con pollo hoisin
40min
Setas bravas crujientes
30 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Tartaletas de pollo thai
50min
Tarta con bizcocho de cerveza negra
3h 30min
Bao buns con salmón y espárragos
1 godz.
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40min
Pintxo Donosti
15min
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min