Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pizza
- 210 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 350 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- aceite de girasol para engrasar
- 200 g de queso mozzarella en rodajas de 5 mm
- 150 g de queso azul en trozos de 2 cm
- 2 peras Williams (peladas y descorazonadas) en láminas finas
- 6 - 7 lonchas de beicon ahumado en trozos de 3-4 cm
- 8 - 10 nueces en mitades en trozos
- 25 g de miel
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2555 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1072.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas de chocolate blanco y macadamia
45min
Focaccia rellena
4h 20min
Coca de sardinas
30min
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25min
Espaguetis con salsa de queso y espinacas
20min
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Pizza con setas de primavera
1h 20min
Crema de calabaza con raviolis
35min
Ensalada de espárragos con pistachos y mozzarella
20min
Coca mar y tierra
55min
Pizza carbonara
1h