Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pizza
- 210 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva para engrasar
- 350 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 250 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 1 pellizco de tomillo seco
- 500 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 120 g de salchicha cruda sin piel, desmenuzadas
- 100 g de boletus frescos en rodajas (5 mm)
- 120 g de mozzarella fresca en rodajas (7-8 mm)
- aceite de girasol para engrasar
- aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 ramita de romero fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1545 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake brûlée
1 godz.
Galletas integrales con romero
2h
Volcán de té verde matcha
1 Std. 20 Min
Buñuelos de plátano
30 min
Nidos de huevo al horno
4 Std.
Pan camembert
2 Std. 30 Min
Focaccia de aceitunas negras
1 Std. 35 Min
Pizza integral con crema de espárragos, mascarpone y salmón ahumado
4 Std.
Rollos de brioche salados
1 Std. 20 Min
Tartaleta de verduras con ensalada de rúcula y canónigos
1 godz. 5 min
Tiramisú de chocolate picante y frambuesas
6 godz.
Menú: Crema de espárragos al eneldo y hamburguesas de pollo con verduras
55 min