Compatibele versies
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de harina de espelta (y algo más para espolvorear)
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 60 g de aceite de oliva
- 150 g de leche
- 30 g de miel
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de queso cremoso
- 150 g de queso feta en trozos
- 120 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas), y algo más para decorar
- 8 tomates secos en aceite, en trozos de 5 mm
- 1 yema de huevo batida con 1 cucharada de agua
- mermelada de arándanos para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1405 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 342.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolls de jamón y queso
45 min
Bizcocho de naranja XXL
1 godz. 15 min
Rocas de chocolate, almendra y avellana
40 min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Colines con hierbas provenzales
45 min
Pizza César
1h 40min
Torrijas al vapor
1sa 20 dk
Calabacitas de queso con nueces
1h 30min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4 godz. 40 min
Limosneras de verduras y pollo
1sa
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2 godz. 15 min