Compatibele versies
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Granola
- 20 g de dátiles sin hueso en trozos
- 15 g de agua
- 20 g de copos de avena
- 15 g de pipas de girasol
- 15 g de pipas de calabaza
- 10 g de aceite de girasol
Coulis de frutos rojos
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 50 g de azúcar
- 3 hojas de gelatina
- 250 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 40 g de vino Pedro Ximénez
- 250 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 245.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 dk
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
1 Std. 50 Min
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3 godz. 20 min
Chips con puerro y gambas
25 Min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 dk
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 Min