Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de oricios
- 4 hojas de gelatina
- 120 g de caviar de oricios
- 3 huevos
-
300
g de leche evaporada
of 300 g de nata - 2 cucharadas de tomate frito estilo casero (40 g)
- ¼ de cucharadita de sal
- 24 de berberechos al natural (en conserva)
Mayonesa de jengibre y lima
- 100 g de mayonesa
- 1 pellizco de jengibre fresco rallado
- 10 g de zumo de lima
- 1 pellizco de piel de lima rallada
Montaje
- 24 biscotes redondos (mini tostas)
- 24 - 48 de berberechos al natural (en conserva)
- 1 pellizco de piel de lima rallada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 501 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 205.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de andaricas
50 λεπτ.
Rollo de bonito
1ωρ. 10 λεπτ.
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 Std.
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 Min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Pastel de cabracho
2h 50min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Croquetas de mejillones en escabeche
5ωρ.
Txangurro
1ωρ. 10 λεπτ.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 λεπτ.