Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de vino blanco
- 50 g de agua
- 1500 g de mejillones frescos limpios
- 750 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de cayena molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
-
15 - 20
g de alga wakame deshidratada en dados de 3 cm
of 15 - 20 g de algas variadas deshidratadas
Masa
- 50 g de vino blanco
- 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
90
g de manteca de cerdo
of 90 g de mantequilla - 1 huevo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
- harina de fuerza para espolvorear
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1428 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 595.3 mg
Alternatieve recepten
Empanada de bacalao y manzana
1h 40min
Caldo gallego de grelos
4 Std. 10 Min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Croquetas de centollo
7 Std.
Empanada de zamburiñas
1h 20 min
Orejas de carnaval
30min
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Filloas
1h
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min