Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de nueces peladas
- 75 g de azúcar
- 4 cucharadas de licor de anís
- 25 g de mantequilla (y algo más fundida, para pincelar)
- 200 g de masa filo (8 láminas)
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 455 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 40.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Huesillos extremeños (Extremadura)
40min
Tortas blandas de anís
1h 20 min
Bartolos
40min
Rebojos zamoranos
50min
Tarta de Santiago
1h 10min
Tarta gijonesa
4h
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Huesos de San Expedito
30min
Trenza de leche
2h 30min
Suizos
2h 30min
Sobaos
30min