Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 190 g de agua
- 1 sobre de tinta de calamar
- 15 g de levadura prensada fresca
- 2 - 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 60 - 80 g de queso cremoso
- 250 - 300 g de queso gallego (tipo Arzúa-Ulloa) en rebanadas
- 250 - 300 g de pulpo cocido (en rodajas de 3 mm)
- 150 g de tomates cherry (cortados por la mitad)
Pesto de almendra y horneado
- 40 g de queso parmesano
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 1 diente de ajo pequeño
- 15 - 20 g de albahaca fresca
- 60 - 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1808 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Pizza con pesto rojo para dos
1 godz.
Pizza con mermelada picante de fresas, jamón y rúcula
1 godz.
Crujientes de queso brie con arándanos
50 min
Bao buns negros con calamares
40 min
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 min
Provolone con langostinos
25 min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 godz. 30 min
Enciende la magia
1 godz.