Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de bacalao al punto de sal, en trozos
- 200 g de patatas harinosas en trozos ( aprox. 2-3 cm)
- 300 g de agua
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3840 kJ / 918 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 90.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1j
Tortillitas de calabacín
20 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 Std. 30 Min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1j
Coulant de chocolate
25 menit
Buñuelos de pixín
30 menit
Hamburguesa de rape y salmón
45 Min
Allipebre de rape
45 Min
Fideos a banda con rape
1j 15 menit
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30 menit
Empanadillas de embutidos
2h