Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de bacalao al punto de sal, en trozos
- 200 g de patatas harinosas en trozos ( aprox. 2-3 cm)
- 300 g de agua
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3840 kJ / 918 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 90.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor gratinada
50min
Berenjenas con romesco
1 Std.
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Trenza de queso y cebolleta
1 Std. 45 Min
Salmón asado con tomates secos
20min
Bolitas de queso con frutos secos
30 Min
Buñuelos de pixín
30 Min
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2u. 50min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min