![Crema de queso Idiazabal con salmorejo Crema de queso Idiazabal con salmorejo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d52a5776e3f0ca556dc9c609e4c39891/Derivates/61ab10125baebc2f2ff502f534a61f676314286f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de queso Idiazabal
- 150 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de mantequilla
- 200 g de nata (35% de grasa)
Salmorejo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre
- 50 - 80 g de jamón curado en dados para decorar
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1981 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 822.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45min
Empanadillas de embutidos
2h
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Sopa francesa de cebolla
1h
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25min
Huevos endiablados (Devilled Eggs)
55min
Salmorejo de fresas
30min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min