Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 80 - 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de arroz de grano redondo
- 250 g de cebolla en trozos
- 60 g de piñones
- 1 cucharada de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
-
300
g de sepia limpia en trozos de 3-4 cm
of 300 g de calamares limpios en trozos de 3-4 cm -
100
g de gambas crudas peladas
of 8 gambones crudos enteros pelados - 1 clara de huevo
- 3 bolsitas de tinta de calamar congelada (descongelada)
- mayonesa o salsa alioli (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1467 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 257.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10 min
Rulos de salmón
1h 35min
Bombones de oricios
4h 20min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Tigres
1 Std.
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min