Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 80 - 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de arroz de grano redondo
- 250 g de cebolla en trozos
- 60 g de piñones
- 1 cucharada de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
-
300
g de sepia limpia en trozos de 3-4 cm
of 300 g de calamares limpios en trozos de 3-4 cm -
100
g de gambas crudas peladas
of 8 gambones crudos enteros pelados - 1 clara de huevo
- 3 bolsitas de tinta de calamar congelada (descongelada)
- mayonesa o salsa alioli (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1467 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 257.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de gambones
45 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Canelones fríos de cangrejo y jamón
40min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1h 10min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min