![Morcillas de arroz, sepia y gambas Morcillas de arroz, sepia y gambas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60fc5e71-06f5-40f7-91ec-8ec1dea77be6/Derivates/729e36dc-b544-4ea9-8da7-7d6a4295ab17.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 80 - 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de arroz de grano redondo
- 250 g de cebolla en trozos
- 60 g de piñones
- 1 cucharada de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
-
300
g de sepia limpia en trozos de 3-4 cm
of 300 g de calamares limpios en trozos de 3-4 cm -
100
g de gambas crudas peladas
of 8 gambones crudos enteros pelados - 1 clara de huevo
- 3 bolsitas de tinta de calamar congelada (descongelada)
- mayonesa o salsa alioli (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1467 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 257.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trufas de chocolate negro
4 Std. 30 Min
Txangurro
1h 10min
Boletus confitados
30 min
Langostinos con salsa de ostras
1h
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Tigres
1h
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min