Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1398.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de chirivía y manzana
30min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema parmentier de setas shiitake
35 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min