Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1398.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de gambones
45min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Vichyssoise de espárragos
30min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min