Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1398.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Lubina con salsa de trufa
40min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 Std.
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 Std. 30 Min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4 Std. 15 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Crema de gambones
45 Min