Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de miga de pan blanco del día anterior
- 400 g de agua
- 100 g de almendras crudas sin piel (ver sugerencia)
- 300 g de cerezas deshuesadas (reserve 6 cerezas para decorar)
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de aceite de oliva virgen extra y un poco más para servir
- 100 g de cubitos de hielo
- 30 g de vinagre de jerez
- ½ cucharadita cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1116 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 306.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de melón
15min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1h 10min
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de remolacha
10min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min