Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 372.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de gambones
45min
Crema de calabaza y langostinos
45min
Allipebre de rape
45min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Crema de anguila ahumada
40min
Vieiras con dos salsas
45min
Salmón con patatas y calabacín
1h 15min
Ensalada de pepino con aguacate y garbanzos crujientes
45min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Tartar de bacalao y sandia
40min
Waterzooi con cigalas
1h