Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boletus
- 30 g de boletus deshidratados
- 400 g de agua caliente
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo en láminas
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Rodaballo
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 2 chalotas en mitades
- 30 g de harina de trigo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de mantequilla
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 250 g de sidra natural
- brotes germinados para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1290 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 372.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Sorbete de mandarinas
5 min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1h 20 min
Menú: Espinacas con gambones. Volovanes de lombarda y queso de cabra. Cordero asado. Vasitos de turrón.
1h 30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Trufas de chocolate blanco al cava
3h
Cheesecake tricolor
4h 30 min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 Std. 40 Min
Crema cuajada de queso con coulis de frutos rojos
4 Std. 50 Min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min