Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo de pescado
- 1 cabracho (aprox. 600 g)
- 1 corvina (aprox. 600 g)
- 1 cola de rape sin piel con hueso (aprox. 1200 g)
- 4 pellizcos de sal
- 1000 - 1200 g de agua
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- 1 ñora tostada
- 10 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento verde italiano en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 1 hoja de laurel seca
- 350 g de tomate triturado en conserva
- 800 g de patatas rojas chascadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 580.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Cazuela de rape rusadir
1h
Potaje de sepia con garbanzos
40p
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Pollo a la catalana
55 min
Arroz brut mallorquín
1h
Caballa en aceite
24 Std. 50 Min
Guiso de sepia con patatas
1h
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Allipebre de rape
45min