Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de mostaza de Dijon
-
1 - 2
cucharadas de estragón fresco picado
of 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 412.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de gambones
45 分钟
Mejillones al vino
30 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 分钟
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Chips con puerro y gambas
25 dk
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Lasaña de sepia
1 Std. 30 Min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 Min
Setas de cardo con gambas
40 分钟
Patatas con mejillones
30 Min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min