Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 20 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 170 - 200 g de puerros (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de mostaza de Dijon
-
1 - 2
cucharadas de estragón fresco picado
of 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 412.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45min
Calabacines rellenos de brandada
1 Std. 30 Min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Langostinos con salsa de ostras
1 Std.
Rape al oporto
50 Min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Mejillones al vino
30 Min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Salsa de queso azul
10min