Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Txangurro
1h 10min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1h
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Buey de mar relleno a la provenzal
2 godz.
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Níscalos guisados
30min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min