Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Cardo a la cerveza
25 Min
Setas de cardo con jamón
25 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Pastel de cabracho
2h 50min
Setas shiitake caramelizadas
6sa 40 dk
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Níscalos guisados
30 Min