Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Cardo a la cerveza
25 min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Txangurro
1 godz. 10 min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Níscalos guisados
30 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min
Setas shiitake caramelizadas
6 Std. 40 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min