Compatibele versies
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 berenjenas
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pimiento rojo
- 1 cebolla en cuartos
Salsa romesco
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Relleno
- 200 g de pulpo cocido en trozos de 3 cm
- 1 pera (sin piel ni semillas) en trozos de 2 cm
Montaje
- 1 pera en cuartos (con piel y sin semillas)
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 200 g de pulpo cocido en trozos de 3 cm
- 1 cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 410 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape en salsa americana
1 Std.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Allipebre de rape
45 Min
Mero asado con carabineros y ragú de setas
40 Min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Rape al oporto
50 Min
Corona con verduras asadas
1h 40min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 Min
Parmentier de batata y pato confitado
50 Min
Volovanes con marisco y rape
1h 10min
Cazuela de rape rusadir
1 Std.