![Pollo al chocolate con cigalas y boletus Pollo al chocolate con cigalas y boletus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C05B3144-4512-4C99-A077-CDCB9B121885/Derivates/2cc76042-e7eb-4f58-9046-6f09c61c7b55.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Picada
- 6 almendras crudas sin piel
- 6 avellanas tostadas
- 2 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 40 g de chocolate negro (72% de cacao)
- 1 cucharadita de sal
Pollo y cigalas
- 30 g de boletus deshidratados
- 300 g de agua caliente
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 2 diente de ajo
- 800 g de contramuslos de pollo sin piel con hueso, salpimentados, en dos trozos
- 150 g de brandy
- 150 g de tomate maduro pelado en cuartos
- 12 cigalas enteras crudas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 629.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Xató
15 min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Salteado de butifarra y champiñones
30 min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Panellets
10h 30 min
Sopa de navidad con galets rellenos
1j 15 menit
Rape al oporto
50 dk
Trinxat de col
1j 15 menit
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Coca de llardons d'Olot
1 Std. 30 Min
Coca de cerezas
2h 20min
Coca de Llavaneres
1h