Compatibele versies
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ajoblanco de avellanas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 140 g de avellanas crudas
- ½ - 1 diente de ajo
- 50 g de pan de molde (optioneel)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 15 g de vinagre
- 200 - 300 g de agua fría
- 200 g de cubitos de hielo
Compota de manzana y brochetas de sardina ahumada
- 1 manzana en cuartos, pelada y sin pepitas
- 1 cucharada de azúcar
- ½ cucharadita de piel de lima rallada
- 4 - 8 sardinas ahumadas en trozos de 2 cm
-
4
higos en cuartos u octavos
of 8 - 16 uvas en cuartos u octavos - aceite
- 1 tarro de caviar de arenque (aprox. 60 g)
- piel de lima rallada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2078 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 39.3 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 266.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Salmorejo de grana y oro
45 min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 min
Crêpes al curry con chutney de mango
1h 15min
Cuajada de carnaval
4h 45min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10 min
Gazpacho de aguacate
10 min
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Crema fría de bacalao
3h 10min