Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de pan rallado
- 60 g de leche
- 500 g de carne picada de pavo
- 20 g de queso parmesano rallado
Crema de almendras
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de puerros
- 1 diente de ajo
- 50 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 1000 g de caldo de ave
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
Montaje
-
10
tomates cherry (en mitades)
of 10 aceitunas negras sin hueso - 20 mozzarellas mini
- 1 pimiento rojo asado en conserva cortado en tiras
- 1 - 2 pepinillos en vinagre cortados en rodajitas
- rotulador alimentario negro
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 50.6 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 530.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de champiñones
20min
Crema de alcachofas
45 Min
Crema reina de almendras
30 Min
Ajoblanco
5 min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 Min
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Gazpacho
10 Min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 min