Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de mostaza a la antigua
- 3 hojas de gelatina
- 250 g de leche
- 250 g de nata (35% de grasa)
-
80
g de mostaza a la antigua
of 80 g de mostaza de grano entero - 50 g de brandy
- 50 g de mostaza de Dijon
Steak tartare
- 500 g de solomillo de ternera o buey en dados de aprox.4 cm
- 150 g de cebolla
- 4 ramitas de perejil fresco
- 4 hojas de estragón fresco
- 20 g de zumo de limón
- 80 g de kétchup
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 8 - 10 gotas de tabasco al gusto de picante
- 100 g de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1526 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 875.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
40min
Tartar de buey
10min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Milhojas de sandía con gambas y lima
30 Min
Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado
5h
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 Min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 Std. 45 Min
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1 Std. 15 Min
Steak tartare
30 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min