Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de mantequilla
- 100 g de cebolla en trozos
- ½ diente de ajo
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca (1 cm)
- 1 cucharadita de harina
- 150 g de leche de coco
- ½ cucharadita de curry en polvo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 pellizcos de sal
- 4 vieiras
- aceite de oliva
- 1 pellizco de pimienta molida
-
1
chorrito de zumo de lima
of 1 chorrito de zumo de limón - 1 cucharadita de huevas de salmón
- brotes germinados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 864 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1593.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa a la pimienta
20min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Pollo tikka masala
30 min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5 min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45min
Crêpes al curry con chutney de mango
1 godz. 15 min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30 min
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1sa 45 dk
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35 min