![Vieiras con salsa de curry y azafrán Vieiras con salsa de curry y azafrán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A57EB7D-61FF-43D8-B48C-24D5351D1957/Derivates/6ad77cc2-77fa-4c5f-9728-8d654d0b73df.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de mantequilla
- 100 g de cebolla en trozos
- ½ diente de ajo
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca (1 cm)
- 1 cucharadita de harina
- 150 g de leche de coco
- ½ cucharadita de curry en polvo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 pellizcos de sal
- 4 vieiras
- aceite de oliva
- 1 pellizco de pimienta molida
-
1
chorrito de zumo de lima
of 1 chorrito de zumo de limón - 1 cucharadita de huevas de salmón
- brotes germinados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 864 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1593.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15min
Rollitos de rosbif rellenos de tomate y mozzarella
10 godz. 30 min
Rape al curry verde
1h 10min
Crêpes al curry con chutney de mango
1 Std. 15 Min
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2h 30 min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30min
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1h 10min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min