Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza
TM6 TM5 TM31

Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza

2.9 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g de garbanzos secos
  • 380 g de agua
  • 60 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de cúrcuma molida
  • 2 cucharaditas de sal
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado sin piel y en bastones de 2x5 cm
  • 20 g de cebolla
  • 450 g de pulpa de calabaza pelada y en trozos de 2-3 cm
  • 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1268.3 kJ / 302.8 kcal
Eiwitten
28.3 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
12.8 g
Verzadigd vet
1.8 g
Vezels
6.3 g
Natrium
485.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten