Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de garbanzos secos
- 380 g de agua
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- 2 cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado sin piel y en bastones de 2x5 cm
- 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza pelada y en trozos de 2-3 cm
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 485.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Batatas rellenas de atún y espinacas
1 Std.
Nuggets de pollo al horno
1 Std.
Hamburguesa de salmón
20 Min
Fingers de calabacín y berenjena con salsa ranchera vegana
45 Min
Albóndigas de pavo y maíz en caldo de tomate
40 Min
Gusanito de tomate y hamburguesas
30 Min
Nuggets de coliflor
30 Min
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35 min
Calabacitas de queso con nueces
1 Std. 30 Min
Bagels de frutos secos y arándanos con mantequilla de almendras
4h 10 min
Albóndigas de pavo con judías blancas
30 Min
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1 godz. 10 min