Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de garbanzos secos
- 380 g de agua
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- 2 cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado sin piel y en bastones de 2x5 cm
- 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza pelada y en trozos de 2-3 cm
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 485.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con masa de brócoli
1h
Hamburguesas de pollo con puré de patatas
40min
Albóndigas de pavo con salsa cremosa
45 min
Nuggets de pollo al horno
1h
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50 min
Hamburguesa de salmón
20 min
Nuggets de pavo y yogur
40min
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1h
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1h
Hamburguesas de pavo con batata
1h
Hamburguesas de bacalao
30min
Albóndigas de pescado con salsa de limón y huevo
40min