Risotto de bacalao y guisantes con menta
TM6 TM5

Risotto de bacalao y guisantes con menta

2.8 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 - 3 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
  • 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
  • 50 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 60 g de vino blanco
  • 750 g de agua
  • 150 g de guisantes congelados
  • 250 g de bacalao al punto de sal en trozos de 3-4 cm
  • 1 cucharadita de sal
  • 40 g de mantequilla en trozos pequeños

Voeding
per 1 ración
Calorieën
2125 kJ / 507 kcal
Eiwitten
19.8 g
Koolhydraten
64 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
6.8 g
Vezels
3.9 g
Natrium
438 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten