Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de arroz de grano redondo
- 60 g de vino blanco
- 750 g de agua
- 150 g de guisantes congelados
- 250 g de bacalao al punto de sal en trozos de 3-4 cm
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de mantequilla en trozos pequeños
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2125 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
Alternatieve recepten
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 Min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 Min
Crema de calabaza
45 Min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 Min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Arroz con salmonetes
30 Min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 Min
Menú: Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos - Tarta de manzanas
1 Std.
Tarros de verdura y pavo en Varoma con arroz largo
1 Std. 10 Min
Ensalada de arroz con bacalao y vinagreta de piquillos
30 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min