Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de arroz de grano redondo
- 60 g de vino blanco
- 750 g de agua
- 150 g de guisantes congelados
- 250 g de bacalao al punto de sal en trozos de 3-4 cm
- 1 cucharadita de sal
- 40 g de mantequilla en trozos pequeños
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2125 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
Alternatieve recepten
Risotto de guisantes y jamón
30 min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Bruschetta de setas y verduras de otoño
24 Std.
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 min
Arroz con setas y anchoas
1 godz.
Risotto con calamares en salsa americana para dos
30 min
Fideuá con mejillones
50 min
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz con champiñones Portobello
30 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.