Compatibele versies
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomate entero en conserva bien escurrido
- 10 - 15 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso
- 6 lonchas de beicon ahumado
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1000 g de agua
- 500 g de borrajas (solo los tallos limpios de hebras)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 881 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 23.41 g
- Koolhydraten
- 3.43 g
- Vetten
- 11.42 g
- Vezels
- 1.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 Min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Costillas de cerdo con glaseado balsámico al chocolate
2h
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Dorada rellena de hinojo y manzana a la sidra
45 分钟
Mero con salsa de queso feta y limón
40 分钟
Salmonetes en papillote
25 dk
Coles de Bruselas con almejas en salsa verde
30 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 dk
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 dk