Compatibele versies
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomate entero en conserva bien escurrido
- 10 - 15 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso
- 6 lonchas de beicon ahumado
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1000 g de agua
- 500 g de borrajas (solo los tallos limpios de hebras)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 881 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 23.41 g
- Koolhydraten
- 3.43 g
- Vetten
- 11.42 g
- Vezels
- 1.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 godz.
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Tiradito de lubina
15min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20min
Ceviche de corvina
2h 40min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 Min
Brazo de bacalao
1 godz. 30 min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min