Compatibele versies
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomate entero en conserva bien escurrido
- 10 - 15 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso
- 6 lonchas de beicon ahumado
- 6 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1000 g de agua
- 500 g de borrajas (solo los tallos limpios de hebras)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 881 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 23.41 g
- Koolhydraten
- 3.43 g
- Vetten
- 11.42 g
- Vezels
- 1.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao en salsa verde
30p
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50p
Borrajas con gambas
40 min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1óra 20p
Rodaballo asado a la mediterránea
50p
Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina
27 Std. 30 Min
Rollitos de lenguado con piperrada
30p
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20p
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Merluza al vapor de almejas
30p