Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo
- 1 cebolla en trozos
- 1 puerro en trozos (solo la parte blanca)
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco
- 1500 g de agua
Crema de bacalao
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de patatas troceadas
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas)
Presentación
- 1 tomate maduro en dados de 5 mm
- ½ pimiento rojo en dados de 5 mm
- ½ pimiento verde en dados de 5 mm
- hojas de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 948 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 16.97 g
- Vetten
- 9.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de marisco
40min
Crema de calabacín y aguacate
30min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Gazpacho de melón
15min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Sopa fría cocktail
2 godz. 5 min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30min